e-Utalványok

Határtalan lehetőségek tárháza!

Adó- és járulékmentesen adható e-utalványok

KULTÚRA E – UTALVÁNY

Szinte bármilyen szórakozási lehetőségre, kulturális szolgáltatás igénybevételére szóló belépőjegy vagy bérlet vásárlására fel lehet használni. Évi 50.000 Ft-ig teljesen adó- és járulékmentesen adható e-utalvány, amely külföldi eseményekre is felhasználható.

SZÁMÍTÓGÉP – HASZNÁLATI E – UTALVÁNY

Az adómentesen adható utalvány asztali gép, tablet, laptop, monitor, egér, nyomtató, billentyűzet, bizonyos szoftvertermékek és egyéb alkatrészek bérlésére használható fel. Felső értékhatár nélkül, teljesen adó- és járulékmentesen adható.

SPORT E – UTALVÁNY

Az utalvány szerződött elfogadóhelyi partnerünknél, jegyaruhaz.hu weboldalon használható fel, minden magyar vonatkozású sporteseményre. Felső értékhatár nélkül, teljesen adó- és járulékmentesen adható.

OKTATÁSI E – UTALVÁNY

Olyan munkáltató által kezdeményezett, iskolarendszeren kívüli képzésekre felhasználható béren kívüli juttatás, amely a munkavállaló munkaköréhez, feladataihoz kapcsolódik vagy tevékenysége hatókörébe illik. A legjobban megtérülő befektetés, amely a munkavállalónak és a munkáltatónak is hasznos. Korlátlanul adható adó- és járulékmentesen.

MASTERCARD UTALVÁNYKÁRTYA

A legsokoldalúbb cafeteria eszköz. A MasterCard alapú újítás Magyarországon közel 120 000 elfogadóhelyen használható rendkívül széles termék- és szolgáltatás körben. 2017-ben a készételre vonatkozó korlátozás is megszűnik.

Kifizethetőek vele a csekkek, használható tankolásra, élelmiszer, lakberendezési termékek, ruhák, könyvek, ajándéktárgyak, gyógyszerek, tisztítószerek vagy szinte bármi más vásárlására. Óriási előnye, hogy külföldön is használható, Európában közel 5 millió, világszerte pedig több mint 35 millió helyen fogadják el fizetőeszközként.

  • Több nettó juttatás: Az Utalványkártya adóvonzata 43,66%, melynek köszönhetően a bérhez képest 25%-kal több nettó juttatást eredményez. Költségekkel együtt is minimum 40%-kal olcsóbb, mint a bér.
  • Modern, gyors és kényelmes megoldás: A legkisebb vidéki boltokban, hatalmas bevásárlóközpontokban, sőt külföldi webárukázakban is lehet vele fizetni.
  • Extra biztonságos: Ha a kártya elveszne, elég csak letiltani, így a juttatásokat nem fenyegeti veszély.
  • Korlátlanul és visszamenőlegesen is adható: Belső szabályzattal, differenciáltan, felső összhatár nélkül adható. Adóévre vonatkozóan akár visszamenőleg is. Ideális megoldás a cég teljesítményéhez kötött juttatások, jutalmak és bónuszok kifizetéséhez.

Egy átlag magyar háztartás kiadásainak közel 90 százalékára használható. (KSH 2016).